تصویب ۱۶ طرح پژوهشی جدید در مازندران

تصویب ۱۶ طرح پژوهشی جدید در مازندراناستاندار مازندران در این جلسه از تصویب ۱۶ طرح پژوهشی جدید خبر داد و گفت: در طرح های پژوهشی نیازمند ایده های جدید و هجرت از تکرار به نوآوری هستیم.

به گزارش خبرگزاری تو مازندران

، یوسف نوری با بیان اینکه همه دستگاه‌ها الگوی راهبری داشته باشند، اظهار داشت: مدیریت صحیح، تجارب و مهارت‌های کارکنان، خبرگزاری توب افزایش بهره آن نهاد می‌شود و کارمندان در فضای اداری باید نقشه راه داشته باشند و ترسیم کنند.

وی، بر استفاده از ابزارهای جدید دانش بنیان در پژوهش تأکید کرد و ادامه داد: پژوهش‌های تخصصی حوزه دستگاه‌ها باید بر ارتقا و بهره‌وری سازمان تأثیرگذار باشد، با ایجاد کانال یا گروه و اشتراک‌گذاری پژوهش‌ها، کارمندان به ارائه نظرات بپردازند.

استاندار مازندران با بیان اینکه پژوهش، کارآفرین محور باشد تا به توسعه و پیشرفت منجر شود، گفت: مازندران در همه حوزه‌ها به الگوی راهبری و نوآوری نیاز دارد، در کشاورزی به دلیل استفاده از سموم و کود شیمیایی با روند رو به افزایش بیماری‌ها روبرو هستیم، باید نوآوری در کشاورزی جدی گرفته شود و شواهد جهانی را ضمیمه کنیم، متأسفانه کشاورزی کلیشه‌ای شده است.

وی به طرح‌های ارائه شده به کارگروه اشاره کرد و افزود: طرح‌ها تکراری‌اند و فقط نام‌ها و تیترها تغییر کردند، بعضی از این طرح‌های پژوهشی باید در مرکز تحقیقات همان دستگاه اجرا شود.

نوری با بیان این که طرح‌ها قبلی باید با دانش روز باسازی شود، ابراز داشت: جای بعضی از طرح‌های راهبری خالی است، ما در ابتدا الگوی راهبری نیاز داریم نه کارگاه راهبری؛ مثلاً الگوی جایگزین بخش معدن چیست و چرا در حوزه ترانزیت ضعیف هستیم.

وی بر ادامه تحقیقات و پژوهش در این پروژه در راستای ارائه راهکارها و درآمدزایی و سود اقتصادی اشاره و بر کشت فرازمینی طرح تأکید کرد.‌



پست های مرتبط

پیام بگذارید